perjantai 9. marraskuuta 2012

KirjastoMikon vaihtoviikot - 2. viikko



Toinen viikko planeetta Sellon Kirjaston kiertoradalla.

Miesten viikon avajaiset. Musiikkia lavalla ja puhe. Mukavasti tapahtumia, en tietystikään näe ja koe kuin osan. Leppävaaran budoseuran lajiesittely oli mieliinpainuvin. Sisälläni asuu yhä pieni samurai.

Hämmästyksekseni Sellon kirjaston ala-aula, paraatipaikka, on varsin kylmä. Olen tottunut olemaan t-paidassa, mutta täällä se ei ole mahdollista. Tuulikaappi tai sen ilmastointi, Stalinin urut, kuten me Sellossa kutsumme, on ikävän kovaääninen. Mutta toivottavasti saamme pyörö-öven ja toivottavasti se auttaa... Ainakaan ei vaikuta siltä, että saan toivomani saunan aulaan. Ei niin etteikö se mahtuisi.

Sähköposti tiimin sivareille

Valittavasti en aina pysty kertomaan asioitani henkilökohtaisesti, joten  hekin saavat kaupungin sähköpostin. Haluan myös antaa heille mahdollisuuden tehdä vielä enemmän, täysin itsekkäistä syistä, jotta minun ei tarvitse tehdä niin paljon.


Aamupalaveri


Vedin viime perjantaina ensimmäisen aamupalaverini. Minulle ei ollut kovinkaan selvää mikä sen funktio on. Kyselin tiimeiltä mitä talossa on tälle päivälle tiedossa. Fiilis oli hyvä, mutta yllättävän vähän palaveriin oli osallistujia. Se mikä on varsin mainiota, on että aamupalaverin asiat dokumentoidaan kirjaston intraan. Ainakin niissä tapauksissa, kun esille tulee jotakin tärkeää tietoa, tämä on hyvä tapa antaa kaikille mahdollisuuden saada tieto.

Porukka alkaa tulla tutuksi, ainakin joku sieltä, toinen täältä.

Kaunis vai ei?

Aikaisemmin, käydessäni vain kokouksissa Sellon kirjastossa, pidin rakennusta ihan mukavan näköisenä. Nyt oltuani reilun viikon, alan ymmärtää toista mielipidettä. Ainakin aulan hallitseva väri on tympeän harmaa. Mukava punainen väri katoaa silmistä ja puinen, kaunis katto on liian korkealla, jotta siitä voisi nauttia. Toivottavasti saamme harmauteen väriä

Stage

Lava on saanut kunnon miksauspöydän ja valot (ja tietysti valojärjestelmän) ja niitä pitäisi opetella käyttämään. Vierihoito? En ole vielä varma talon tavoista, mutta toivon ainakin, että täällä tiimistä riippumatta ja yli tiimien opetetaan halukkaille sen mitä kukin osaa.

Olen kotiutunut aika lailla hyvin, ainakin puhun täällä yhtä sekaiva kuin ennenkin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti