torstai 7. huhtikuuta 2011

Jetimiehen mietteitä 9.

Yritän kovasti vähentää paperin käyttöä (kuten kaikki kolleegani varmasti ovat huomanneet), mutta täysin ongelmatonta se ei ole.

Papereiden selaus ja niiden hallinta tuntuvat olevan helpompaa (ainakin minulle) kuin koneella tai verkossa olevien tiedostojen hallinta. En ole kertaakaan tulostanut lähipäivien materiaaleja, enkä juuri mitään muutakaan opiskeluun saatua materiaalia ja ehkä juuri siksi Jetimies tuntee itsensä hämmentyneeksi ja melkeinpä eksyneeksi. Ja lumetkin ovat sulaneet.

Missä mennään? Mitä tehtäviä pitäisi tehdä ja mihin mennessä? Mitä kaikkea materiaalia minulla nyt oikein on?

Paperisen materiaalin voi levittää pöydälle, mutta ainakin Jetimiehellä on vaikeuksia hahmottaa virtuaalisella työpöydällä olevaa materiaalia. Vai onko ongelmana liian pieni näyttö?

1 kommentti:

  1. Aikaisemmin luetteloidessa käytin paljon kirjamuodossa olevia sanastoja ja säännöstöjä ja kun se siirtyivät kokonaan verkkoon, minun oli aluksi hyvin tuskallista käyttää niitä.

    Mutta nyt kun olen jo vuosia käyttänyt niitä se tuntuu ihan helpolta, mutta se oli aika hidas ja työläs tie. En tiedä olisinko ilman pakkoa oppinut vieläkään.

    VastaaPoista